Bistro Belle de Jour | Over ons
40671
page,page-id-40671,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Over ons

Belle de Jour is een no-nonsense bistro in het centrum van Oostende

Els Vanbiervliet startte haar open en eerlijke keuken in 2013 met de missie om mensen rond koken en eten bij mekaar te brengen rond de grote centrale tafel. Bistro Belle de Jour is samen culinair genieten om zo elkaars ziel te voeden en hart te masseren. Er is geen vaste kaart. Alle gerechten staan op een krijtbord en elke dag wordt het menu aangepast met seizoengebonden en dagverse producten.

Topkwaliteit en…

Zoveel mogelijk bio!

Belle de Jour werkt graag met topkwaliteit

Uit de Noordzee: Pladijs, Rog, Zeeduivel, Rode Poon, Steenbolk. Mooie Meid, Schelvis, Zeebaars… Het vlees is van het ras Blonde Aquitaine en wordt geleverd door het natuurvoedingshuis Mordan. Ook de kruiden, zeewieren, zaden en noten komen uit de biowinkel zodat Belle de Jour ook vegetariërs telkens andere verrassende gerechten kunnen aanbieden. Een aantal succesvolle gerechten blijven omwille van de grote vraag op het bord staan: Vitello Tonnato, Entrecote of Tagliata di Manzo.

Kom even tot rust, geniet en vooral:

Smakelijk!

Open

Dinsdag tot zaterdag
Lunch van 12u tot 14u30
Diner van 18u tot 21u

Gesloten

Zondag
Maandag

Verlof

Verlof van 11 juni tot 15 juni
Terug open op 16 juni