Bistro Belle de Jour | Jim Tv – The Black Guide
40774
single,single-post,postid-40774,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.6.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Jim Tv – The Black Guide

Jim Tv – The Black Guide

7 mei 2015

In The Black Guide toont de Oostendse duizendpoot Elisabeth Ouni haar hotspots in Oostende. Ouni is niet alleen een blogster, ze doet ook aan PR-communicatie, is dj én model.

In 2009 begon Elisabeth Ouni met A Polaroid Story, een intussen internationaal bekende blog waarop ze polaroidfoto’s van beroemde artiesten – veelal uit de urban scene – post en bovendien ook het verhaal achter iedere foto brengt. Ouni is geen journaliste, maar toch weet ze vaak tot bij de artiest in kwestie te geraken. Er volgt dan ook telkens een kort interview dat dikwijls persoonlijk wordt en dieper rijkt dan bij anderen.

“Achter iedere polaroid zit er een verhaal, en schuilt er meestal ook heel wat bloed, zweet en tranen. Op mijn blog wil ik deze boeiende verhalen brengen”, getuigt Ouni. Het begon allemaal tijdens de zomer van 2009 op de Lokerse Feesten, waar Ouni haar stoute schoenen aantrok en niemand minder dan Pharrell Williams wist te strikken voor een polaroidfoto en een korte babbel. Onder het motto ‘wie niet waagt, niet wint’, heeft ze sindsdien al een indrukwekkende lijst aan beroemdheden voor haar lens gekregen: van gevestigde waarden als Lionel Richie, Grace Jones, Nelly Furtado of Snoop Dogg tot jong geweld als Wiz Khalifa, Kendrick Lamar of Jessie Ware. In deze aflevering vertelt Elisabeth ronduit over haar passies, haar jeugd en haar bezigheden in haar favoriete lunchplek Bistro Belle de Jour.